هر شخص غیر آمریکایی که بخواهد به این کشور سفر کند، ابتدا باید برای ویزای اقامت موقت اقدام کند. ویزای توریستی آمریکا و یا ویزای بازدید کننده، یک نوع ویزای اقامت موقت غیر دائم است که برای اهداف کسب و کار، گردشگری و یا ترکیبی از این دو هدف صادر میشود

شما با ویزای کسب و کار توریستی آمریکا (B1) میتوانید، از همکاران خود بازدید کنید، در کنفرانس های علمی، آموزشی، حرفه ای یا مربوط به کسب و کار شرکت کنید، ملک خرید و فروش کنید و یا در مورد یک قرارداد مذاکره کنید.

همچنین با ویزای توریستی امریکا (B2) میتوانید با اهداف گردشگری، گذراندن تعطیلات، درمان و مسائل مربوط به پزشکی، مشارکت در رویداد های اجتماعی، شرکت آماتور ها در مسابقات موسیقی، ورزش و یا رویداد های مشابه و همچنین شرکت در یک دوره کوتاه مدت مطالعاتی به آمریکا سفر کنید.


شرایط اخذ ویزای توریستی آمریکا

تاریخچه سفری:

تاریخچه سفری متقاضی ویزای توریستی آمریکا، با توجه به منابع مالی ایشان بررسی خواهد شد. به طور مثال، در صورتی که به کشور های خارجی زیادی سفر کرده باشید اما منابع مالی خوبی نداشته باشید، درخواست ویزای شما رد میشود.

تمکن مالی و گردش حساب:

 از بین کلیه مدارک ویزای توریستی امریکا، تمکن مالی و گردش حساب متقاضی با دقت بالایی بررسی میشود. تمکن مالی باید بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان باشد. گردش حساب نیز باید برای ۳ تا ۶ ماه اخر باشد. مبالغ ورودی و خروجی در گردش حساب، اهمیت بالایی ندارد و فقط تعداد تراکنشات بررسی میشود.


مراحل اخذ ویزای توریستی آمریکا

  • ورود به سایت سفارت آمریکا و ایجاد حساب کاربری
  • تکمیل فرم درخواست ویزای توریستی آمریکا و آپلود عکس متقاضی ویزا
  • تعیین وقت مصاحبه با افسران ویزا
  • حضور در دفتر مصاحبه ویزای آمریکا به همراه کلیه مدارک
  • انجام مصاحبه برای ویزای امریکا با افسران
  • دریافت برگه سفید (تائید ویزا)، برگه زرد (ریجکت شدن) و یا برگه قرمز (FBA check) پس از مصاحبه
  • پیکاپ ویزا ( در صورت تائید ویزا) و دریافت ترجمه مدارک از دفاتر پستی
 

هزینه ویزای توریستی آمریکا

اگر بخواهید کلیه کارهای ویزای توریستی آمریکا را خودتان انجام دهید، فقط باید 160 دلار به سفارت این کشور پرداخت کنید.

 

مدت ویزای توریستی آمریکا

ویزای توریستی آمریکا، در مدت زمان 6 ماهه صادر میشود. یعنی ویزای توریستی شما از زمان صدور، تا 6 ماه اعتبار دارد. همچنین ویزای توریستی امریکا در سه نوع سینگل، دبل و مالتپیل صادر میشود. با ویزای سینگل، فقط یک بار اجازه ورود به کشور آمریکا را دارید و پس از آن ویزای شما منقضی میشود. ویزای دبل به شما اجازه دو بار ورود به خاک آمریکا را میدهد ولی با ویزای مالتیپل توریستی امریکا بدون هیچ محدودیتی میتوانید در مدت زمان 6 ماه به آمریکا سفر داشته باشید.


مدارک مورد نیاز ویزای توریستی آمریکا

  •  تکمیل آنلاین فرم ویزای توریستی آمریکا (DS-160)
  •  عکس دیجیتال
  •  پاسپورت متقاضی و کلیه پاسپورت های قدیمی
  •  رسید پرداخت هزینه های ویزای توریستی آمریکا
  •  مشخص کردن هدفتان از سفر به آمریکا
  •  ارائه کلیه سوابق بیمه تامین اجتماعی
  •  ارائه دعوت نامه ( در صورت موجود)
  •  رزرو بلیط هواپیما و واچر هتل
  •  برگه تائیدیه وقت سفارت
  •  تمکن مالی به دلار آمریکا و گردش حساب 3 تا 6 ماه اخیر