ویزای توریستی

ویزای توریستی فرانسه

ویزای توریستی فرانسه مخصوص سفرهای تفریحی کوتاه مدت یا دیدار با اعضای خانواده و بستگان است. اگر تصمیم به تحصیل یا کار در فرانسه دارید، این نوع ویزا مناسب نیست و باید برای ویزای تحصیلی فرانسه یا ویزای کار اقدام کنید.

ویزای توریستی ایتالیا

ایتالیا با نام رسمی جمهوری ایتالیا و ملقب به کشور چکمه‌ای، یکی از زیباترین کشورهای اروپایی است؛ تعداد و تنوع دیدنی‌های ایتالیا به حدی است که آن را به موزه‌ای به پهنای یک کشور تبدیل کرده است.

ویزای توریستی آلمان

گرفتن ویزای آلمان همیشه باید اولین قدم شما در برنامه ریزی برای سفر باشد چرا که بهترین پروازهای ارزان قیمت با راحت ترین هتل ها و جالب ترین مکان را برای بازدید دارد. در میان شهرهای آلمان، فرانکفورت یکی از زیباترین چشم اندازها را دارد.

ویزای توریستی هلند

ویزای توریستی هلند و مهاجرت توریستی به هلند از راههای مهاجرت به هلند می باشد . شرایط اخذ اقامت هلند از طریق مهاجرت توریستی به هلند و اخذ ویزای توریستی هلند چگونه است ؟

ویزای توریستی یونان

ویزای توریستی یونان مخصوص سفرهای تفریحی کوتاه مدت یا دیدار با اعضای خانواده و بستگان است. اگر تصمیم به تحصیل یا کار در یونان دارید این نوع ویزا مناسب نیست و باید برای ویزای تحصیلی یونان یا ویزای کار اقدام کنید

ویزای توریستی چک

ویزای توریستی چک بیشترین درخواست را در بین متقاضیان دریافت ویزای چک دارد. کشور چک علاوه بر ویزای توریستی، ویزاهای دیگری مانند ویزای تجاری، ویزای دانشجویی، ویزای مهاجرتی، ویزای درمان، ویزای عبوری یا ترانزیت و ویزای کار و تعطیلات را نیز دارد که دریافت هر کدام از این ویزاها با هدف از سفر به آن کشور مشخص می باشد.

ویزای توریستی بلژیک

ریافت ویزای توریستی بلژیک به علت آب هوای بارانی این کشور و جنگل های زیبای آن متقاضیان زیادی دارد. این کشور در مجاورت هلند، آلمان و فرانسه واقع شده است و همچون آن ها عضو پیمان شینگن می باشد. بلژیک مقر اصلی اتحادیه اروپا می باشد و از نظر سیاسی نیز اهمیت زیادی دارد.

ویزای تحصیلی

ویزای تحصیلی چک

امروزه جمهوری چک یکی از معروف ترین مقاصد برای دانشجویان بین المللی به لحاظ تحصیل در جمهوری چک خواهد بود چرا که بیش از 39000 دانشجو را در خود جای داده است. آمارهای اخیر اتحادیه اروپا نشان داده است که در سال 2014 این کشور در لیست 12 مقصد رایج برای دانشجویان آراسموسی در اروپا قرار گرفته است.

ویزای تحصیلی فرانسه

چندین نوع ویزای دانشجویی فرانسه وجود دارد و بسته به اینکه چه مدت در فرانسه برای تحصیل در نظر دارید، شرایط ویزای تحصیلی فرانسه متفاوت است.

ویزای تحصیلی سوئد

پایتخت سوئد استکهلم می باشد و برترین دانشگاه های اروپایی از جمله دانشگاه KTH که یک دانشگاه دولتی سلطنتی است در این شهر قرار دارد.

ویزای تحصیلی اتریش

برای کسانی که در حال حاضر مشغول به تحصیل در دانشگاه های آزاد و سراسری هستند و فارغ التحصیل نشده اند یکی از بهترین فرصت های تحصیلی ، اخذ انتقالی از دانشگاه خود به یکی از دانشگاه های کشوراتریش می باشد.

ویزای تحصیلی دانمارک

هر ساله و با توجه به علاقه ای که مردم کشورهای مختلف به تحصیل در دانمارک دارند شاهد مهاجرت افراد بسیاری به دانمارک هستیم که اغلب این مهاجرت ها به صورت اخذ ویزای تحصیلی دانمارک بوده است.

ویزای تحصیلی بلژیک

یکی از راه های مهاجرت به بلژیک اخذ ویزای تحصیلی این کشور می باشد. اغلب دانشگاه های بلژیک در سطح بسیار بالای علمی می باشند و مدارک آنها در سطح جهانی قابل تایید است

ویزای تحصیلی استونی

یکی از راه های مهاجرت به بلژیک اخذ ویزای تحصیلی این کشور می باشد. اغلب دانشگاه های بلژیک در سطح بسیار بالای علمی می باشند و مدارک آنها در سطح جهانی قابل تایید است

ویزای مهاجرت

ویزای کار

ویزای کار چک

یکی از راه های ورود به این کشور اخذ ویزای کاری میباشد که هم اکنون امکان دریافت این ویزا کم میباشد . برای کار در جمهوری چک باید کارفرمایی از این کشور برای شما دعوت نامه کاری بفرستد تا شما بتوانید برای دریافت ویزای کاری جمهوری چک اقدام بفرمایید

ویزای کار فرانسه

روادید کاری این کشور به علاقمندان کار در فرانسه تعلق نمی گیرد، کشور فرانسه به نیروی مهاجر خارجی برای کار نیازی ندارد، این نوع ویزا با توجه به صنعتی بودن این کشور بسییار مورد تقاضا می باشد ولی باید توجه داشت به اینکه جمعیت فرانسه نسبت به کشور های دیگر اروپا زیاد تر است.

ویزای کار سوئد

به منظور بدست آوردن مجوز وضعیت کار در سوئد، باید یک پیشنهاد انجام کار در کشور سوئد داشته باشید. کارفرمای شما باید حداقل 10 روز قبل از پیشنهاد اشتغال به کاری که برای شما ارائه داده است، استخدام برای این شغل را در کشور سوئد و EU/EEA به صورت آگهی اعلام نموده باشد.

ویزای کار آلمان

کشورهایی که عضو اتحادیه اروپا می باشند تقریبا قوانین کار مشترکی دارند، به این صورت که شما برای کار در اروپا نیازمند داشتن یک پیشنهاد شغلی میباشید، در همین راستا بایستی آگهی به مدت سه ماه در کشور آلمان درج گردد و اگر شخصی متقاضی شغل مطرح شده در آگهی نبود مجددا این آگهی به مدت سه ماه دیگر در اتحادیه اروپا تکرار شود

ویزای کار استونی

انگیزه اصلی و جاذبه استونی این است که سلسله مراتب سازمانی فشرده خود را داشته باشد که به شما این امکان را می دهد که سریع تر از پله های ترقی بالا بروید.

ویزای سرمایه گذاری

ویزای سرمایه گذاری چک

یکی از راه های ورود به کشور چک اقدام از طریق سرمایه گذاری در جمهوری چک می باشد. برای سرمایه گذاری در جمهوری چک می بایست ابتدا اقدام به در یافت ویزای سرمایه گذاری در جمهوری چک کرد.

ویزای سرمایه گذاری فرانسه

ثبت شرکت در فرانسه تحت نظارت « مرکز فرانسوی تشریفات تجاری » یا Cente de Formalites des Entreprised – CFE صورت می گیرد. این موسسه به تمامی درخواست های مربوط به ثبت شرکت در کشور فرانسه رسیدگی می کند و کل فرآیند مربوط به آن را مدیریت می کند. CFE هم چنین میتواند نام نویسی برای ثبت شرکت و بازرگانی را مدیریت کند.

ویزای سرمایه گذاری سوئد

در کنار تمامی این جاذبه های گردشگری، سرمایه گذاران خارجی به طور به خصوصی به کشور سوئد علاقه نشان میدهند چرا که کشور سوئد هشتمین درآمد سالیانه ی بالا در دنیا را دارد و چهارمین اقتصاد رقابت برانگیز جهان متعلق به این کشور است.

ویزای سرمایه گذاری اتریش

در کنار تمامی این جاذبه های گردشگری، سرمایه گذاران خارجی به طور به خصوصی به کشور سوئد علاقه نشان میدهند چرا که کشور سوئد هشتمین درآمد سالیانه ی بالا در دنیا را دارد و چهارمین اقتصاد رقابت برانگیز جهان متعلق به این کشور است.

ویزای سرمایه گذاری دانمارک

در کنار تمامی این جاذبه های گردشگری، سرمایه گذاران خارجی به طور به خصوصی به کشور سوئد علاقه نشان میدهند چرا که کشور سوئد هشتمین درآمد سالیانه ی بالا در دنیا را دارد و چهارمین اقتصاد رقابت برانگیز جهان متعلق به این کشور است.

ویزای سرمایه گذاری بلژیک

برنامه اقامتی ویزای سرمایه گذاری بلژیک برای سرمایه گذاران خارجی غیر اتحادیه اروپا، راهی برای وضعیت اقامتی و در نهایت کسب شهروندی بلژیک و پاسپورت اتحادیه اروپا بعد از 5 سال اقامت ارائه می کند.

ویزای سرمایه گذاری استونی

برنامه اقامتی ویزای سرمایه گذاری بلژیک برای سرمایه گذاران خارجی غیر اتحادیه اروپا، راهی برای وضعیت اقامتی و در نهایت کسب شهروندی بلژیک و پاسپورت اتحادیه اروپا بعد از 5 سال اقامت ارائه می کند.

ویزای خود حمایتی

ویزای خود حمایتی اتریش

شرایط اخذ اقامت خود حمایتی اتریش و یا همان شرایط اخذ اقامت اتریش از طریق خود حمایتی به صورتی است که تقریبآ همگان میتوانند از آن راه در جهت اخذ اقامت اتریش استفاده نمایند ، به این صورت که نه به مدرک تحصیلی بالایی نیاز خواهید داشت و نه عمومآ به مدرک زبان

ویزای خود حمایتی یونان

شرایط اخذ اقامت خود حمایتی اتریش و یا همان شرایط اخذ اقامت اتریش از طریق خود حمایتی به صورتی است که تقریبآ همگان میتوانند از آن راه در جهت اخذ اقامت اتریش استفاده نمایند ، به این صورت که نه به مدرک تحصیلی بالایی نیاز خواهید داشت و نه عمومآ به مدرک زبان

ویزای خود حمایتی اسپانیا

به طور کلی افرادی که در کشورهای مختلف از جمله ایران از تمکن مالی خوبی برخوردار باشند و نشان دهند از محل کسب و کار خود، از راه سرمایه گذاری یا روش های دیگر درآمد مطلوب متناسب با شاخص درآمد در کشور اسپانیا را دارند، طی شرایطی می توانند از روش تمکن مالی، اقامت اسپانیا را دریافت نمایند.