درباره فرانسه

کشور فرانسه در اروپای غربی قرار دارد. پایتخت کشور فرانسه شهر پاریس می باشد. زبان رسمی این کشور فرانسوی است و از واحد پول یورو در این کشور استفاده می شود. این کشور با کشورهای بلژیک، لوکزامبورگ، آلمان، سوئیس، ایتالیا، موناکو، اسپانیا و آندورا دارای مرزهای مشترک می باشد. کشور فرانسه یکی از پنج عضو اصلی شورای سازمان ملل متحد است. شعار کشور فرانسه آزادی، برابری و برادری است و هر ساله کشور فرانسه بیشترین تعداد توریست و گردشگر را دارد. این کشور دارای فرهنگ غنی می باشد که بازیدکننده زیادی را به سوی خود جذب می کند.

کشور فرانسه دارای آب و هوای چهار فصل است. فرانسه در فصل بهار دارای آب و هوای خوبی است و باران فراوانی می بارد. در فصل تابستان آفتاب شدید است و رطوبتی در هوا وجود ندارد. در فصل زمستان نیز هوا سرد و گاهی شاهد بارش برف هستیم. بطور کل می توان گفت این کشور دارای آب و هوای معتدل است. هر زمانی که بخواهید می توانید این کشور را برای سفر انتخاب کنی ، زیرا در نهایت تمام فصل های فرانسه خوب است.


اخذ ویزای توریستی فرانسه

برای ورود به هر کشوری باید فرمی را به منظور درخواست شخص متقاضی پر کنید. برای اخذ ویزای توریستی فرانسه نیز شخص متقاضی باید فرمی را از سفارت فرانسه دریافت کند و یا اینکه می تواند برای دریافت ویزای توریستی فرانسه از طریق وب سایت سفارت فرمی را دریافت کند. بعد از این که فرد متقاضی فرم را پر کرد، زمان درخواست مصاحبه از سفارت فرانسه می رسد. پس از ارسال درخواست، زمانی مبنی بر حضور در سفارت به او داده می شود. در این زمان فرد باید پرینت برگه درخواست و مدارک مورد نیاز را برای مصاحبه به همراه داشته باشد.


مدارک مورد نیاز

مدارک ویزای توریستی فرانسه شامل:

  • ۲ قطعه عکس از شخص متقاضی با پشت زمینه سفید
  • اصل گذرنامه شخص به همراه کپی گذرنامه، گذرنامه ای که شخص ارائه می دهد باید دارای اعتباری بیش از ۳ ماه باشد و حداقل دارای ۲ صفحه مهر نخورده باشد.
  • فرم درخواست، این فرم را باید به زبان انگلیسی و یا فرانسوی تکمیل کنید.
  • در صورتی که قبلا به کشورهای شینگن سفر کرده اید باید کپی آن مدارک را نیز به همراه داشته باشید و فتوکپی تمام مهرهای ورود و خروج را به همراه ببرید.
  • کارت ملی فرد متقاضی به همراه کپی و ترجمه
  • شناسنامه فرد به همراه کپی و ترجمه
  • مدارکی مبنی بر وضعیت اجتماعی و مالکیت مالی
  • در صورتی که کارمند هستید باید صورت حساب بانکی ۶ ماه اخیر را داشته باشید و همچنین رضایت نامه کارفرما برای خروج فرد.
  • در صورتی که محصل هستید، گواهی اشتغال به تحصیل خود را ارائه دهید.
  • فرد بازنشسته باید فیش حقوقی ۶ ماه گذشته خود را ارائه دهد.
  •  بلیط رفت و برگشت
  • ارائه بیمه نامه پزشکی و سلامت فرد متقاضی
  • نامه مبنی بر هدف سفر
 

هزینه اخذ ویزا

در بیشتر موارد بررسی مدارک توسط مسئولین چند هفته طول می کشد. به طور کلی در طی ۶ هفته درخواست متقاضی مشخص و معلوم می شود. هزینه ویزای توریستی فرانسه برای گروه های سنی متفاوت است. برای کودکان زیر ۶ سال رایگان انجام می شود، برای کودکان بین ۶ تا ۱۲ سال تقریبا ۳۵ یورو است و افرادی که بالای ۱۲ سال دارند ۶۰ یورو را باید پرداخت کنند. البته باید بدانید که برای این که مدارک هر فرد درخواست کننده و ویزای توریستی فرانسه بررسی شود باید برای هر نفر ۲۵ یورو پرداخت کنید.