نگاهی بر انگلستان

انگلستان نام نیمهٔ جنوبی جزیره بریتانیای کبیر و یکی از چهار بخش اصلی کشور پادشاهی متحد بریتانیای کبیر و ایرلند شمالی میباشد.

پایتخت انگلستان : لندن

جمعیت: 63 میلیون نفر

اقتصاد: یکی از ده کشور برتر تولیدکننده در سطح جهان

زبان : انگلیسی

واحد پول : پوند

دین : مسیحیت

بررسی شرایط تحصیلی و ویزای تحصیلی انگلستان

درحال حاضر با توجه به رتبه بالای جهانی موسسات آموزشی در سرتاسر انگلستان ، بسیاری از مردم دنیا در آرزوی تحصیل در دانشگاه ها، کالج ها و مدارس این کشور می باشند. ویزای تحصیلی در انگلستان دارای یک سیستم امتیاز بندی می باشد که به گونه ای objective عمل می نماید. بدان معنا که در این سیستم برعکس ویزای توریستی، امتیازاتی که شما بر اساس سیستم جمع می کنید بر نظر آفیسر ویزا ارجحیت دارد. در این سیستم برای دریافت ویزای تحصیلی می بایستی ۴۰ امتیاز کسب نمایید. ۳۰ امتیاز از این ۴۰ امتیاز به نامه پذیرش از دانشگاه، کالج و یا مدرسه بستگی دارد. ویزای تحصیلی در کشور انگلستان به سه دسته کوتاه مدت، عمومی و برای کودکان تقسیم بندی می گردد

انواع ویزا تحصیلی انگلستان

ویزای کوتاه مدت (SHORT TERM)

شرایط :

    • کوتاه بودن دوره تحصیل
    • تبعه اتحادیه اروپاEEA و یا سوییس نباشید
    • تبعه بریتانیا ویا دو ملیتی نباشید.
 

در این صورت دو حالت برای دوره ی تحصیل وجود دارد : 

  • یک دوره کوتاه آموزشی یا زبان انگلیسی
  • یک دوره کوتاه تحقیقاتی به عنوان قسمتی از دوره تحصیلی خود
 

ممنوعیت های این نوع ویزا : 

  • عدم تحصیل در مدرسه دولتی
  • عدم کار و هرنوع فعالیت تجاری
  • عدم تمدید این ویزا
  • عدم داشتن همراه
  • عدم بهره مندی از تسهیلات عمومی همچون fund و یا grant

 

طول دوره اقامت با این ویزا اگر بالای ۱۸ سال باشید و هر نوع دوره کوتاه مدتی را انتخاب کنید برابر با ۶ ماه است و هزینه ی آن ۸۹ پوند و اگر دوره کوتاه مدت زبان را انتخاب کنید ۱۱ ماه و هزینه ی آن ۱۷۰ پوند است .

 

انواع ویزا تحصیلی انگلستان

اثبات هر یک از موارد زیر :

  • از یک محل مورد تایید ، مکان پیشنهادی‌ ( offer of a place ) را برای دوره مورد نظر اخذ نموده اید
  • هزینه تحصیل و زندگی خود را بدون نیاز به تسهیلات عمومی و دولتی دارید
  • توانایی پرداخت هزینه بازگشت به کشور خود را دارید
 

ویزای تحصیلی انگلستان TIER 4

شما می توانید برای ویزای دانشجویی Tier4 در انگلستان درخواست دهید در صورتی که :

  • بالای ۱۶ سال داشته باشید
  • به شما جایگاهی در یک رشته پیشنهاد شده باشد.
  • شما توانایی فهم، صحبت کردن و نوشتن به زبان انگلیسی را داشته باشید.
  • پول کافی برای مخارج خود و پرداخت هزینه رشته را داشته باشید(این هزینه بسته به موقعیت شما متفاوت است.)
  • اهل کشوری که در منطقه اقتصادی اروپا و یا سوییس است ، نباشد.
 

مدت زمان اخذ ویزای ویزای تحصیلی انگلستان (tier 4)

می توانید پیش از شروع تحصیل، حداکثر تا سه ماه ویزا بگیرید. باید در عرض سه هفته درمورد ویزایتان تصمیم گیری کنید.

 

میزان شهریه ها در ویزای تحصیلی انگلستان (tier 4)

 

  • برای کسانی که خارج از انگلستان هستند اخذ ویزا 322 یورو هزینه دارد.
  • باید به ازای هر فرد تابع 322 یورور پرداخت کنید.
  • بایستی مالیات بهداشت و درمان را به عنوان بخشی از درخواست تان پرداخت کنید.
  • پیش از ارسال درخواست تحصیلی چک کنید چقدر باید هزینه کنید.
 

مدت زمان اقامت

شما می توانید پیش از شروع تحصیل به انگلستان بیایید:

  • اگر درس هایتان تا شش ماه طول بکشد، تا یک هفته قبل از شروع آن ها آنجا باشید
  • اگر بیشتر از شش ماه طول بکشد، یک ماه قبل از شروع آنجا باشید.
اینکه چه مدت می توانید در آنجا بمانید بستگی به نوع رشته ای که اخذ کرده اید و آنچه پیش از این گذرانده اید دارد
 

مزایای ویزای tier4

  • مطالعه
  • می توانید به عنوان یک دانشجوی فرصت مطالعاتی کار کنید
  • می توانید برای داخل یا خارج از انگلستان درخواست دهید
  • می توانید درخواست تمدید اقامت دهید
  • می توانید کار کنید البته بستگی به سطح رشته ی شما و نوع اسپانسر شما دارد.
 

۲ مزیت ویژه در ویزای tier 4 انگلستان یا ویزای تحصیلی انگلستان :

 

  • یک پیشنهاد قطعی از یک جایگاه در یک رشته با یک اسپانسر با مجوز Tier 4 داشته باشید
  • پول کافی برای مخارج خود و رشته ی تحصیلی داشته باشید

 

 

معایب ویزای tier4

  • عدم دریافت هزینه ی عمومی
  • عدم شرکت در فعالیت های ورزشی به عنوان ورزشکار
 

دانش انگلیسی برای ویزای tier 4 انگلستان

دوره لیسانس : ایتلتس 6

فوق لیسانس : ایتلتس 6.5

دکترا: ایتلتس 7

 

امتیاز بندی ویزای انگلستان

ویزای انگلستان از نوع pbs بوده و دارای 40امتیاز است، امتیازات بدین گونه است‌:

۱۰ امتیاز منوط به نامه بانکی است که که از یکی از بانکهای پارسیان یا پاسارگاد تهیه شود. برای ۱۰ امتیاز اول باید پرینتی از موجودی حساب حتما کامل و دقیق از بانکهای مذکور در پرونده قرار باشد. اگر متقاضی زیر ۱۷ سال و شش ماه باشد باید برای ویزای Tier4 child اقدام کند و پرینت بانکی او به نام پدر یا مادرش یا قیم قانونی او باشد و بتواند کلیه هزینه های زندگی خود را برای ۹ ماه پوشش دهد. این مبلغ به مدت یک ماه قبل از سفارت باید در حساب باقی بماند حتی یک دقیقه هم نباید این مبلغ کمتر از مبلغ مشخص شده باشد. این حساب کوتاه مدت است و مبلغ مورد نظر بر اساس شهر لندن است و در شهرهای دیگر متفاوت بوده و ۱۲۸۰ پوند برای نفر اصلی و ۱۰۰۰ پوند برای نفر همراه میباشد که این مبلغ میبایست در ۹ ماه ضرب شود و در حساب موجود باشد همچنین هزینه دانشگاه باید از پیش در حساب به همراه هزینه های زندگی باشد.

  • ۱۰ امتیاز دوم برای مدرک زبان ielts academic یا مدارک معادل است که نمره مورد نظر آن را خود دانشگاه تعیین میکند 
  • ۲۰ امتیاز دیگر جهت ارایه نامه ای بنام پذیرش نهایی یا cas letter است که صدور این نامه منوط به ارایه ielts و مدارک زیر است :

    • سوابق تحصیلی و مدارک دانشگاهی و ریز نمرات آنها و دبیرستان و پیش دانشگاهی و ریز نمرات آنها
    • دو توصیه نامه از اساتید دانشگاه 
    • ارایه نامه SOP یا انگیزه نامه