جمهوری چک کشوری است در اروپای مرکزی که در سال ۱۹۹۰ میلادی از کشور چکسلواکی سابق جدا شده و پایتخت آن پراگ است.کشور چک با کشور لهستان، آلمان، اتریش و اسلواکی همسایه است.شهر پراگ یکی از مهمترین شهرهای جمهوری چک و یکی از مقاصد مهم توریست های اروپایی است.جمهوری چک از لحاظ آب وهوایی دارای تنوع بسیار است.تابستانهای چک گرم و زمستانهای آن سرد و آسمان ابری دارد.جمعیت جمهوری چک حدودا ۱۰ میلیون نفر است و نرخ رشد جمعیت در این کشور منفی است و زبان رسمی مردم جمهوری چک، چکی است.کشور جمهوری چک جزو اتحادیه اروپا می باشد و دارای ویزای شنگن است.


مهاجرت به چک از طریق کار

ویزای دیگری که با آن می شود اقامت جمهوری چک را کسب کرد ویزای کاری است.بدین صورت فرد متقاضی برای کار در جمهوری چک درخواست می دهد وکارفرمایی که در جمهوری چک حضور دارد برای فرد متقاضی کار در جمهوری چک درخواست بدهد که فرد مذکور را جهت استخدام و کار می خواهد در این صورت فرد می تواند با داشتن ویزای کار، اقامت بلند مدت جمهوری چک را کسب کند.

برای کار در جمهوری چک باید کارفرمایی از این کشور برای شما دعوتنامه کاری بفرستد تا شما بتوانید برای دریافت ویزای کاری جمهوری چک افدام بفرمایید در غیر این صورت امکان گرفتن ویزای کاری نیست چون اگر در این کشور نیروی مختصصی نیاز باشد ابتدا در کشور خود به مدت ۳ ماه برای جذب نیروی متخصص آگهی می کنند اگر شخصی مراجعه نکرد نوبت به اتحادیه اروپا می رسد باز هم اگر کسی مراجعه نکرد نوبت به امریکا و بعد آسیا خواهد رسید عملا امکان دریافت ویزای کار جمهوری چک وجود ندارد.ویزای کار در کشور چک از چند طریق صورت می گیرد یکی از راه های اخذ ویزای کار در چک این است که شخص در کشور چک یک دعوتنامه کاری از یک شخص واجد شرایط که دارای شرکت معتبر در کشور چک است دریافت نماید که شخص باید شرایط لازم را داشته باشد. یکی دیگر از شرایط لازم پذیرفته شدن برای ویزای کار این است که در آگهی پذیرفته شوید که طی مراحلی ابتدا ۳ ماه در داخل کشور سپس ۳ ماه در اتحادیه اروپا آگهی شود.اگر شخص مورد نظر پیدا نشود از ایران یا کشور دیگر نیرو می گیرند، وقتی شخص در این آگهی پذیرش شد می تواند برای اخذ ویزا اقدام نماید.پیدا کردن کارفرما در اروپا شرایط خاصی دارد.کارفرما پس از آگهی شغل خود باید برای استخدام شخص متقاضی حقوقی را در نظر بگیرد که کل هزینه های شخص و خانواده آن را در برداشته باشد.این حقوق باید پس از کسر مالیات محاسبه گردد که آیا برای مخارج شخص مهاجرت کننده کفایت می کند یا خیر.

بنابراین اخذ ویزای چک در کشور امری حقوقی است که باید مراحل قانونی و حقوقی آن سپری گردد و اساسا باید کارفرما این امکان را داشته باشد که برای کارمند متقاضی بتواند اسپانسر شود.در کل اقدام برای ویزای کار بدون داشتن اسپانسر امری سخت است.اگر شما بخواهید از این طریق اقدام نمایید کل پروسه اخذ ویزای کار بین ۲ تا ۹ ماه به طول می انجامد که شخص متقاضی می تواند بعد از چند سال( معمولا ۲ تا ۵ سال) تقاضای اقامت دائم کند و با قوانین کنونی این امر به راحتی مقدور می باشد. از جمله راههای بسیار مناسب راه تحصیلی می باشد زیرا پس از ورود به کشور چک شخص چون به عنوان دانشجو وارد کشور شده است فرصت دارد تا شغل موردنظر خود را پیدا کند و آن را تا پس از اتمام تحصیلات خود ادامه دهد تا زمانی که بتواند از طریق این شغل اقامت کاری اخد نموده و پس از پرداخت مالیات به مدت ۳ تا ۴ سال برای اخذ اقامت دائم اقدام نماید.بنابراین با داشتن اقامت جمهوری چک شما قادر خواهید بود به تمامی کشورهای اتحادیه اروپا و شینگن بدون ویزا سفر کنید و برای ویزای بسیاری از کشورهای غربی مانند کانادا، استرالیا، نیوزلند و حتی آمریکا به راحتی اقدام نمایید.


مدارک لازم برای ویزای کار جمهوری چک

  • پرینت حساب بانکی که حقوق ماهیانه به آن واریز می گردد
  • گواهی عدم سوءپیشینه 
  • عدم سابقه ابتلاء به بیماری سل
  • مدرک فنی حرفه ای درصورت وجود

نیرو کار زیر ۴۰ سال واجد شرایط ویزای کار چک است