مامور دیپلمات درخواست سرمایه گذاری در جمهوری چک را به مرجع دارای صلاحیت ارائه می دهد تا درخواست را ارزیابی کرده که این مرجع دفتر منطقه ای بخش سیاست پناهندگی و مهاجرت از وزارت کشور جمهوری چک (” DAMP “) می باشد. درخواست ویزای بلند مدت به صورت شخصی ارسال می گردد. در موارد موجه، سفارت ممکن است یک استثنا از حضور شخصی متقاضی در هنگام ارسال درخواست اعطا کند.

شرایط سرمایه گذاری در جمهوری چک

این برنامه باید توسط DAMP در ظرف 90 روز مورد ارزیابی قرار گیرد، در موارد فوق العاده پیچیده در ظرف 120 روز از تاریخ ارائه ی درخواست پردازش می شود.

این برنامه به منظور مطالعه و یا یک فعالیت آموزشی و یا به منظور تحقیقات علمی باید توسط مرطوب در ظرف 60 روز از تاریخ ارائه نرم افزار پردازش شده است. مرجع دارای صلاحیت برای ارزیابی یک درخواست جهت اقامت طولانی مدت نیز DAMP است.

درخواست جهت سرمایه گذاری در چک

متقاضی سرمایه گذاری در جمهوری چک می تواند درخواست را زمانی که در خاک کشور می ماند، تحت ویزای اقامت بیش از 90 روز ارائه و تلاش کند تا به طور موقت در خاک کشور برای بیش از 6 ماه بر اساس همان هدف اقامت، بماند. این درخواست توسط دفتر DAMP در خاک جمهوری چک تکمیل می شود.
قوانین خاص برای پر کردن درخواست برای اقامت طولانی مدت در راستای اهداف تحصیلی تنظیم می گردد، با هدف تحقیقات علمی و یا به منظور ملحق شدن به خانواده.

مجوز سرمایه گذاری کشور جمهوری چک

تصمیم گیری در  خصوص اجازه ی اقامت طولانی مدت در خاک جمهوری چک باید به این صورت صادر شود:

  • 120 روز پس از تاریخ ارائه ی درخواست  برای مقیم یک کشور دیگر عضو اتحادیه ی اروپا و اعضای خانواده ی شخص؛
  • 270 روز پس از تاریخ ارائه ی درخواست به منظور ملحق شدن به خانواده؛
  • ظرف مدت 60 روز پس از تاریخ ارائه ی درخواست به منظور تحصیل، تحقیقات علمی و یا به منظور صدور اجازه ی اقامت طولانی مدت برای اعضای خانواده ی یک پژوهشگر.

اقامت دائم در جمهوری چک

برای این نوع از اجازه ی اقامت، یک درخواست باید برای فرم تکمیل شده همراه با تمام شرایط لازم ثبت شود (به عنوان مثال: ارائه ی اصل یا کپی محضری از اسناد ایجاد شده و یا به طور رسمی به زبان چک ترجمه شده، اسناد عمومی خارجی که باید مورد تایید بالاتر قرار بگیرند – یادداشت ها، تایید قانونی مدارک).

این برنامه باید به صورت شخصی ثبت شود، سفارت جمهوری چک  تنها می تواند این تعهد را در موارد معتبر، رد کند. یک مهلت قانونی 60 روزه از پر کردن درخواست در جمهوری چک و 180 روزه از پر کردن درخواست در یک سفارت در جمهوری چک، وجود دارد که در طی آن وزارت کشور جمهوری چک (MOI) لازم است برای درخواست، تصمیم بگیرد.