دریافت ویزای توریستی بلژیک به علت آب هوای بارانی این کشور و جنگل های زیبای آن متقاضیان زیادی دارد. این کشور در مجاورت هلند، آلمان و فرانسه واقع شده است و همچون آن ها عضو پیمان شینگن می باشد. بلژیک مقر اصلی اتحادیه اروپا می باشد و از نظر سیاسی نیز اهمیت زیادی دارد. در نتیجه همه این موارد باعث شده است که رفت و آمد و مسافرت به بلژیک زیاد شود و هرساله گردشگران زیادی با استفاده از تور بلژیک و تور اروپا به این کشور سفر می کنندو افراد زیادی به دنبال ویزای این کشور باشند.

 

مراحل اخذ ویزای توریستی بلژیک

طبق قوانین دولت بلژیک برای اخذ ویزای شینگن بلژیک باید از طریق سفارت های این کشور واقع در نقاط مختلف جهان اقدام کرد. بنابراین راحتترین راه برای شهروندان ایرانی که خواستار دریافت ویزای شینگن بلژیک هستند؛ ارائه درخواست از طریق سفارت بلژیک واقع در تهران است. البته فرد متقاضی اجازه ندارد در هر زمانی که مایل بود به سفارت مراجعه کند و برای صدور ویزا تقاضا دهد. برای اخذ ویزای شینگن بلژیک ابتدا باید وقت سفارت بلژیک را رزرو کرد. برای انجام این امر باید حداکثر سه ماه و حداقل سه هفته قبل از تاریخ سفر اقدام کرد. روند گرفتن وقت سفارت بلژیک کاملاً معین و مشخص است که در ادامه به صورت خلاصه ذکر می شود:

  • ساخت حساب کاربری در پایگاه الکترونیکی
  • تکمیل و ارسال فرم درخواست ویزای شینگن بلژیک
  • دریافت شناسه ثبت نام از سایت
  • ثبت نام در سایت رسمی سفارت بلژیک
  • مراجعه به بخش وقت های آزاد سفارت بلژیک در تهران و انتخاب زمان مناسب
  • دریافت تاییدیه از طرف سفارت بلژیک
  • مراجعه حضوری به سفارت بلژیک در تاریخ و ساعت رزرو شده
 

مدارک اخذ ویزای توریستی بلژیک

ابتدا باید یک فرم به منظور درخواست ویزای توریستی بلژیک پر کنید و یک کپی نیز از آن به همراه داشته باشید. هزینه درخواست ویزا نیز باید همراه باشد. مورد مهم بعدی ۲ عدد عکس جدید پاسپورتی در ابعاد ۶*۴ می باشد. علاوه بر این موراد، مدارک دیگری نیز نیاز می باشد که در زیر ذکر می شود، و همراه داشتن کپی آن ها الزامی است و پس از بررسی اصل آن به شما تحویل داده خواهد شد:

  • اصل و کپی گذرنامه: اعتبار آن باید حداقل ۳ ماه پس از انقضای ویزا باشد، در ضمن کپی از تمام صفحات گذرنامه الزامی می باشد.
  • ترجمه شناسنامه خود را باید تهیه نمایید.
  • هدف خود از سفر و مکان هایی که قصد بازدید از آن دارید باید مشخص شود.
  • مدارکی که نشان دهد توانایی پرداخت هزینه های این سفر را دارید که حدوداً ۹۵ یورو برای هر روز می باشد.
  • برای تمام مدت سفر خود باید هتل رزرو کرده باشید.
  • رزرو بلیط هواپیما نیز ضروری می باشد.
  • باید یک بیمه مسافرتی که حداقل ۳۰،۰۰۰ یورو باشد به همراه داشته باشید.
  • مدارکی که وضعیت کاری شما را در ایران مشخص نماید نیز ضروری می باشد.
  • همچنین همراه داشتن مدارکی که رابطه شما با ایران را اثبات نماید از جمله سند مالکیت یا … .
 

نکاتی ضروری پیش از اخذ ویزای توریستی بلژیک

در مورد ویزای توریستی بلژیک وضعیت تأهل اهمیت زیادی دارد به صورتی که همراه بودن خانواده شانس دریافت این ویزا را تا حدی کاهش خواهد داد. مجرد بودن احتمال دریافت ویزای توریستی بلژیک را افزایش می دهد، پس این نکته را در نظر بگیرید.همه ساله توریست های زیادی با استفاده از تور بلژیک و تور اروپا به این کشور سفر می کنند.

نکته مهم دیگر این می باشد که یکی از اقوام نزدیک شما در بلژیک حضور داشته باشد. حضور پدر، مادر، خواهر، برادر یا … در این کشور و دریافت دعوت نامه ای از طرف آن ها برای شما شانس دریافت ویزای توریستی بلژیک را بسیار افزایش خواهد داد.

در صورت دریافت ویزای توریستی بلژیک، می توانید به راحتی به سایر کشورهای اروپایی عضو پیمان شینگن سفر نمایید و بقیه زمان ویزای بلژیک خود را به دلخواه در این کشورها سپری نمایید و هیچ محدودیتی در رابطه با ورود و خروج از این کشورها وجود ندارد.

در بیشتر نقاط دنیا، ویزاهای توریستی را به یکی از دو شکل تک وروده یا چند وروده ارائه می دهند. ویزای توریستی بلژیک و دیگر کشورهای عضو شینگن، به شکل چند وروده ارائه می شوند.

گاهی افراد پس از اخذ ویزای توریستی بلژیک و رسیدن به این کشور تمایل دارند که اقامت خود را دائم کنند، در صورتی که چنین هدفی دارید راه درست آن یافتن یک شغل و یا یک نوع کارآفرنی می باشد تا پس از بازگشت بتوانید ویزای کار دریافت نمایید. راه آسانی که برای اقامت دائم وجود دارد نیز اقدام برای پناهندگی می باشد که توصیه نمی شود.