ویزای الحاق خانوده استرالیا مختص افرادی است که نامزد یا همسرشان یکی از شهروندان مقیم استرالیا و دارای اقامت دائم می باشد و از این طریق قصد مهاجرت به استرالیا را دارند.

ویزای نامزدی استرالیا و ویزای ازدواج استرالیا ویزاهای هستند که شخص مقیم استرالیا میتواند نامزد یا همسر خود را جهت ادامه زندگی با خود به استرالیا بیاورد. البته ویزای نامزدی استرالیا و ویزای ازدواج استرالیا نیز مانند سایر ویزاهای استرالیا شرایط و ضوابط خاص خود را دارند که به طور خلاصه از قرار زیر هستند:

 

ویزای ازدواج استرالیا

  • ویزای ازدواج استرالیا ‬برای‭ ‬متقاضیانی‭ ‬است‭ ‬که‭ ‬از‭ ‬طریق‭ ‬ازدواج‭ ‬با‭ ‬شهروند‭ ‬یا‭ ‬فرد‭ ‬دارای‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬استرالیا،‭ ‬قصد‭ ‬زندگی‭ ‬را‭ ‬داشته‭ ‬باشند‭.‬
  • برای‭ ‬اخذ‭ ‬ویزای ازدواج استرالیا‭ ‬فرد‭ ‬می‌تواند‭ ‬داخل‭ ‬یا‭ ‬خارج‭ ‬از‭ ‬استرالیا‭ ‬باشد‭.‬
  • شرایط‭ ‬و‭ ‬مقررات‭ ‬کلی‭ ‬مهاجرت‭ ‬ایجاب‭ ‬می‌کند‭ ‬که‭ ‬شخص‭ ‬متقاضی‭ ‬قبل‭ ‬از‭ ‬تقاضای‭ ‬ویزای ازدواج استرالیا،‭ ‬با‭ ‬همسر‭ ‬خود‭ ‬ازدواج‭ ‬قانونی‭ ‬کرده‭ ‬و‭ ‬مدارک‭ ‬کامل‭ ‬و‭ ‬سند‭ ‬ازدواج‭ ‬را‭ ‬همراه‭ ‬خود‭ ‬داشته‭ ‬باشد‭.‬

‬نکته‭ ‬مهم‭ ‬این‭ ‬است‭ ‬که‭ ‬دو‭ ‬طرف‭ ‬باید‭ ‬اثبات‭ ‬کنند‭ ‬که‭ ‬رابطه‭ ‬آنها‭ ‬واقعی‭ ‬بوده‭ ‬و‭ ‬هدف‭ ‬از‭ ‬ازدواج‭ ‬کسب‭ ‬اقامت‭ ‬نیست‭. ‬معمولا‭ ‬در‭ ‬این‭ ‬زمینه‭ ‬باید‭ ‬مدارک‭ ‬متعددی‭ ‬مبنی‭ ‬بر‭ ‬اثبات‭ ‬روابط‭ ‬دو‭ ‬طرف‭ ‬قبل‭ ‬و‭ ‬بعد‭ ‬از‭ ‬ازدواج‭ ‬ارائه‭ ‬شود‭.‬

شرایط کلی ویزای ازدواج استرالیا
ویزای ازدواج استرالیا مختص افرادیست که ازدواج رسمی و ثبت شده داشته باشند و یا بتوانند ثابت کند که در ۱۲ ماه گذشته زندگی مشترک با شریک خود داشته داشته اند.

نحوه اقدام برای متقاضیانی که در زمان اقدام داخل و خارج از استرالیا هستند متفاوت میباشد. همینطور مدت زمان رسیدگی به پرونده  های که از داخل خاک استرالیا اقدام میشود در حال حاضر بسیار طولانی تر خواهد بود.

پس‭ ‬از‭ ‬اخذ‭ ‬ویزای ازدواج استرالیا:‬

  • ‬تمام‌وقت‭ ‬بدون‭ ‬هیچ‌گونه‭ ‬شرایطی‭ ‬برای‭ ‬آنها‭ ‬در‭ ‬نظر‭ ‬گرفته‭ ‬خواهد‭ ‬شد‭ ‬و‭ ‬این‭ ‬نوع‭ ‬ویزا‭ ‬قابل‭ ‬تبدیل‭ ‬به‭ ‬ویزای‭ ‬اقامت‭ ‬است‭.‬
  • ویزای ازدواج استرالیا‭ ‬قابل‭ ‬تبدیل‭ ‬به‭ ‬ویزای‭ ‬اقامت‭ ‬خواهد‭ ‬بود‭.‬
  • معمولا‭ ‬۲‭ ‬سال‭ ‬بعد‭ ‬از‭ ‬ازدواج،‭ ‬اگر‭ ‬زوج‭ ‬متقاضی‭ ‬در‭ ‬طی‭ ‬این‭ ‬مدت‭ ‬به‭ ‬صورت‭ ‬مشترک‭ ‬و‭ ‬با‭ ‬هم‭ ‬زندگی‭ ‬کرده‭ ‬باشند‭ ‬و‭ ‬مدارکی‭ ‬دال‭ ‬بر‭ ‬اثبات‭ ‬این‭ ‬موضوع‭ ‬به‭ ‬کارشناس‭ ‬اداره‭ ‬مهاجرت‭ ‬ارائه‭ ‬دهند،‭ ‬واجد‭ ‬شرایط‭ ‬برای‭ ‬اخذ‭ ‬ویزای‭ ‬دائم‭ ‬هستند‭.‬
  • دارندگان‭ ‬ویزای ازدواج استرالیا‭ ‬اجازه‭ ‬کار‭ ‬و‭ ‬تحصیل‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬را‭ ‬دارد‭. ‬متقاضیانی‭ ‬که‭ ‬با‭ ‬ویزاهای‭ ‬دانشجویی‭ ‬و‭ ‬کاری‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬هستند،‭ ‬می‌توانند‭ ‬در‭ ‬صورت‭ ‬ازدواج‭ ‬ویزای‭ ‬خود‭ ‬را‭ ‬در‭ ‬داخل‭ ‬استرالیا‭ ‬به‭ ‬این‭ ‬ویزا‭ ‬تبدیل‭ ‬کنند‭.‬

 

ویزای نامزدی استرالیا

ویزای نامزدی استرالیا‭ ‬مخصوص‭ ‬افرادی‭ ‬است‭ ‬که‭ ‬نامزد‭ ‬آنها‭ ‬یکی‭ ‬از‭ ‬شهروندان‭ ‬یا‭ ‬یکی‭ ‬از‭ ‬مقیمان‭ ‬کشور‭ ‬استرالیا‭ ‬و‭ ‬یا‭ ‬یکی‭ ‬از‭ ‬شهروندان‭ ‬کشور‭ ‬نیوزیلند‭ ‬واجد‭ ‬شرایط‭ ‬زندگی‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬باشد‭.‬

  • اعتبار‭ ‬ویزای نامزدی استرالیا‭ ‬به‭ ‬مدت‭ ‬۹‭ ‬ماه‭ ‬است‭ ‬و‭ ‬متقاضی‭ ‬باید‭ ‬ظرف‭ ‬این‭ ‬مدت‭ ‬وارد‭ ‬استرالیا‭ ‬شده‭ ‬و‭ ‬با‭ ‬فرد‭ ‬مورد‭ ‬نظر‭ ‬ازدواج‭ ‬کند‭.‬
  • برای‭ ‬ازدواج‭ ‬لازم‭ ‬نیست‭ ‬ازدواج‭ ‬حتما‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬صورت‭ ‬گیرد‭.‬
  • در‭ ‬صورتی‭ ‬که‭ ‬شما‭ ‬در‭ ‬مدت‭ ‬۹‭ ‬ماه‭ ‬ازدواج‭ ‬کنید،‭ ‬می‌توانید‭ ‬تقاضای‭ ‬ویزای‭ ‬ازدواج استرالیا را ‬بدهید‭.‬
  • همسر‭ ‬شما‭ ‬باید‭ ‬حمایت‭ ‬مالی‭ ‬شما‭ ‬را‭ ‬بر‭ ‬عهده‭ ‬گرفته‭ ‬و‭ ‬شما‭ ‬باید‭ ‬تا‭ ‬۹‭ ‬ماه‭ ‬بعد‭ ‬از‭ ‬گرفتنویزای نامزدی استرالیا،‭ ‬با‭ ‬فرد‭ ‬مورد‭ ‬نظر‭ ‬ازدواج‭ ‬کرده‭ ‬باشید‭.‬
  • پس‭ ‬از‭ ‬ازدواج‌تان‭ ‬با‭ ‬فرد‭ ‬مورد‭ ‬نظر‭ ‬و‭ ‬قبل‭ ‬از‭ ‬این‭ ‬که‭ ‬ویزای نامزدی استرالیا ‬باطل‭ ‬شود،‭ ‬باید‭ ‬تقاضای‭ ‬ویزای‭ ‬همسر‭ ‬را‭ ‬ارائه‭ ‬دهید‭ ‬تا‭ ‬بتوانید‭ ‬در‭ ‬خاک‭ ‬استرالیا‭ ‬به‭ ‬زندگی‭ ‬مشترک‭ ‬ادامه‭ ‬دهید‭.‬


شرایط کلی ویزای نامزدی استرالیا

طبقه قوانین ویزای نامزدی استرالیا برای افرادیست که میخواهند نامزد خود را به استرالیا آورده و ظرف مدت ۹ ماه از زمان صدور ویزا اقدام به ازدواج نمایند، در غیر اینصورت ویزای فرد باطل شده و باید به کشور خود بازگردند.

نکات مهمی که در باره ویزای نامزدی استرالیا باید بدانید:

  • البته ازدواج دو نفر در این بازه زمانی حتما نباید در استرالیا انجام شود.
  • شخص اسپانسر کننده باید نامزد خود را تا ۹ ماه از حمایت مالی برخوردار نماید.
  • قبل از پایان ۹ماه و اتمام شدن ویزا باید برای ویزای ازدواج اقدام نمایند.
  • پروسه زمانی دریافت این ویزا معمولا بین ۲ تا ۶ ماه خواهد بود

شرایط شخص اسپانسر جهت ویزای الحاق خانواده استرالیا

طبق قوانین استرالیا شخص بایستی:

  • شهروند یا مقیم دائم استرالیا و یا از واجدین شرایط اقامتی نیوزلند بوده.
  • سن فرد بالای ۱۸ سال بوده و در غیر اینصورت والدین وی باید اسپانسر باشند.
  • همینطور شخص اسپانسر متعهد میشود که تا ۲ سال از زمان اخذ اقامت دائم ، همسر خود را از جهت نیازهای اولیه زندگی حمایت مالی نماید.
  • کسانی که در ۵ سال گذشته اسپانسر این ویزا بوده اند یا توسط شخصی اسپانسر شده اند فقط در شرایط خاصی میتوانند اسپانسر فرد دیگری شوند.
 

شرایط پس از مهاجرت الحاق خانواده استرالیا

  • متقاضیانی که با ویزای ازدواج وارد استرالیا میشوند اجازه ادامه تحصیل و کار را دارند. همینطور میتواند از مزایای خدمات پزشکی رایگان نیز استفاده نمایند.
  • این شرایط فقط برای ویزای ازدواج هست و ویزای نامزدی استرالیا شرایط محدود تری دارد.
  • در اغلب موارد ویزای صادر شده برای متقاضیان ویزای ازدواج یک ویزای موقت ۲ ساله است که پس از ۲ سال از تاریخ ثبت پرونده اجازه اقدام برای اقامت دائم را خواهند یافت که مجددا مدارک مبنی بر اثبات رابطه همسری باید ارایه گردد.
  • به مانند سایر ویزاها در ویزای نامزدی و ویزای ازدواج نیز شخص پس از ۴ سال از اقامت در استرالیا میتواند برای شهروندی اقدام نماید.

 توصیه ما به شما استفاده از وکلای گروه آلند جهت هرچه بهتر انجام شدن پرونده شما میباشد.