کشور استرالیا واقع در نیمکره جنوبی یکی از مهاجر پذیرترین و زیباترین کشورهای جهان می باشد. کشور استرالیا به دلیل انگلیسی زبان بودن و داشتن معتبرترین و پیشرفته ترین دانشگاه ها ، افراد زیادی در سراسر دنیا متقاضی مهاجرت به این کشور و ادامه تحصیل در استرالیا می باشند. همکاران و وکلای مجرب ما در آژانس خدمات گردشگری آلند در کمترین زمان و به صورت تضمینی قادر به اخذ ویزای تحصیلی کشور استرالیا برای متقاضیان عزیز می باشند. جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اعزام دانشجو و تحصیل در استرالیا در زمینه مهاجرت به این کشور و اخذ اقامت استرالیا می توانید با مشاورین ما تماس حاصل فرمایید.

کشور استرالیا یکی از کشور های مهاجرپذیر می باشد و از جمله بهترین کشور ها برای مهاجرت می باشد، شرایط تحصیل در استرالیا طوری است که بنا به دلایلی برای بسیاری افراد اقدام از طریق تحصیل راه مناسب تری نسبت به ویزا دائم کار ، مهارت یا تخصص استرالیا و یا اسکیل ورکر (skilled worker) و یا روش های مثل ثبت شرکت در این کشور و یا سرمایه گذاری در استرالیا می باشد. روش کلی این است که شخص در ابتدا باید پذیرش تحصیلی از دانشگاه های این کشور اخذ کند، سپس مراحل مربوط به شرایط اخذ ویزای تحصیلی استرالیا را از طریق سفارت استرالیا طی کند.

شرایط تحصیل در استرالیا

تحصیل در استرالیا با توجه به تدریس به زبان انگلیسی و همچنین رتبه بندی خوب دانشگاه های این کشور مورد تقاضای بسیاری می باشد، شرایط اخذ بورسیه در استرالیا جهت تحصیل رایگان در استرالیا وجود دارد ولی معمولاً در مقطع دکترا ارائه می شود. استرلیا شرایط خاصی برای تحصیل افراد زیر 18 سال مهیا کرده است و طبق این برنامه زمانی که خانواده ای فرزند زیر 18 سال خود را در جهت تحصیل به استرالیا اعزام کند، امکان همراهی والدین نیز وجود دارد، یعنی در صورتی که فرزند زیر 18 سال جهت تحصیل در استرالیا اقدام کند، والدین نیز می توانند به عنوان همراه به استرالیا مهاجرت کنند، البته در بعضی موارد فقط یکی از والدین اجازه ی ورود به خاک استرالیا را دارد. در این روش در واقع شخص اخذ اقامت از طریق تحصیل در استرالیا را انتخاب نموده و می تواند پس از پیدا کردن کار می تواند نسبت به اخذ ویزای کار استرالیا و در نتیجه اخذ اقامات از طریق کار اقدام کند. شایان ذکر است اخذ تابعیت از طریق تولد فرزند در استرالیا از نوع خاک می باشد.

تحصیل در مقطع دبستان و دبیرستان

تحصیل در استرالیا تا سن 15 سالگی اجباری می باشد و شامل مقاطع ابتدایی و دبیرستان می شود. مدارس در استرالیا به دو شکل خصوصی و دولتی می باشد. شروع سال تحصیلی استرالیا در ماه ژانویه می باشد. مقطع ابتدایی در کشور استرالیا 6 تا7 سال به طول می انجامد و در این دوره به دانش آموزان دروس تربیت بدنی، ریاضی، هنر، زبان انگلیسی، بهداشت، جامعه و فناوری آموزش داده می شود.

مقطع دبیرستان در مدارس کشور استرالیا حدود 5 تا 6 سال به طول می انجامد. البته این مقطع در برخی قلمروهای خاص یا در ایالت تاسمانیا 4 سال به طول می انجامد. در مقطع دبیرستان شرکت در کلاس های ریاضی، زبان انگلیسی و علوم برای همه ی دانش آموزان به صورت اجباری می باشد. اما دروسی چون تاریخ ، علوم فنی، کامپیوتر ، هنر وبه صورت اختیاری است و در 2 سال آخر دانش آموزان در رشته مورد علاقه خود ادامه تحصیل در استرالیا می دهند.

دانش آموزانی که خواهان ادامه تحصیل در دانشگاه های استرالیا هستند میبایست دوره پیش دانشگاهی را سپری کنند. دانش آموزان در دوره پیش دانشگاهی شناخت بهتری از دانشگاه های استرالیا پیدا می کنند و می توانند در انتخاب دانشگاه بهترین تصمیم را بگیرند. تمامی کالج های استرالیا دارای امکانات خارجی با امکانات کامل برای دانش آموزان خارجی می باشد. شهریه دوره پیش دانشگاهی حدود 18000 تا 30000 دلار در سال است و هزینه زندگی حدود 18000 دلار در سال می باشد.

دانشگاه های استرالیا از قوی ترین و پیشرفته ترین دانشگاه های دنیا می باشند که 38 دانشگاه آن دولتی و تنها 2 دانشگاه خصوصی دارد. سال تحصیلی در دانشگاه های استرالیا از اواخر فوریه شروع شده و تا آخر نوامبر ادامه دارد و شامل 2 ترم می شود البته دانشجویانی که تمایل دارند دوره تحصیل دانشگاهی آنها کوتاه تر شود می توانند در کلاس های ترم تابستانه شرکت کنند.

زبان تدریس در دانشگاه های استرالیا انگلیسی می باشد، از این رو متقاضیان ادامه تحصیل در دانشگاه های استرالیا می بایست حداقل مدرک زبان آیلتس 6.5 را داشته باشند. دانشگاه های عالی و معتبر در استرالیا بسیار زیاد است اما در بین همه آنها 8 دانشگاه برتر وجود دارد که تشکیل یک گروه داده اند و به گروه هشت نامگذاری شده است. اخذ پذیرش در دانشگاه های گروه هشت بسیار مشکل است. یکی از شرایط پذیرش در دانشگاه های گروه هشت گذراندن مقطع پیش دانشگاهی در همان دانشگاه می باشد. دانشگاه های گروه هشت عبارتند از: دانشگاه ملبورن ، دانشگاه آدلاید ، دانشگاه نیو ساوت ویلز ، دانشگاه کوئینزلند ، دانشگاه وسترن و دانشگاه موناش.

تحصیل در مقطع لیسانس

مقطع لیسانس در دانشگاه های استرالیا 3 سال به طول می انجامد و دانشجویان در این مقطع میبایست 144 واحد درسی را پاس کنند. البته دانشجویان ممتاز میتوانند مقطع لیسانس در دوره honors استرالیا شرکت کنند که مقطع لیسانس 4 سال به طول می انجامد و معادل سال اول مقطع فوق لیسانس است که در این صورت دوره فوق لیسانس آنها 1 ساله میشود. در دوره honors دانشجویان میبایست 24 واحد درسی را پاس کنند و یک پایان نامه نیز تحویل بدهند.

شهریه دانشگاه ها در مقطع لیسانس با توجه به نوع دانشگاه و رشته متفاوت است. به طور مثال برای رشته هایی نظیر : حقوق ، هنر ، اقتصاد وشهریه سالانه حدود 15000 تا 30000 دلار است و برای رشته هایی مثل : پزشکی ، مهندسی ، علوم پایه وکه نیاز به کار کارگاهی و آزمایشگاهی دارند ، شهریه سالانه حدود 22000 تا 55000 دلار میباشد. البته این هزینه برای دانشگاه های ممتاز است و دانشگاه های با شهریه حدود 12000 تا 15000 دلار سالانه نیز وجود دارند.

دانشجویان در مقطع لیسانس در استرالیا می توانند 10 ساعت در هفته را کار کنند و حقوقی حدود 130 تا 150 یورو در هفته دریافت کنند که این مبلغ میتواند بخشی از هزینه های مربوط به تحصیل و زندگی دانشجو را پوشش بدهد.

تحصیل در مقطع فوق لیسانس

ادامه تحصیل در مقطع فوق لیسانس دانشگاه های استرالیا به دو صورت شرکت در کلاس درس همراه با ارائه پایان نامه یا تنها شرکت در کلاس های درس و یا انجام تحقیق امکان پذیر است. دانجویانی که ادامه تحصیل به روش شرکت در کلاس های درس و ارائه پایان نامه را انتخاب می کنند ، می بایست 24 واحد درسی را پاس کنند و یک پایان نامه نیز تحویل بدهند و دانشجویانی که ادامه تحصیل به روش ارائه تحقیق و پژوهش را انتخاب می کنند ، میبایست در طول یک سال روی موضوعی که دانشگاه آن را تایید کرده کار کند و به صورت یک پایان نامه تحویل دهد.

اما دانشجویانی که تنها شرکت در کلاس های درس را انتخاب می کنند باید 48 واحد درسی را در یک سال پاس کنند و در امتحانات پایان دوره نیز شرکت کنند و با کسب نمره قبولی ، مدرک خود را دریافت کنند. البته لازم به ذکر است که این دستع از دانشجویان ، نمیتوانند مستقیما وارد مقطع دکتری شوند. زیرا یکی از شرایط ورود به مقطع دکتری ، ارائه پایان نامه در مقطع فوق لیسانس می باشد.

دانشجویان در مقطع فوق لیسانس دانشگاه های استرالیا میتوانند 20 ساعت در هفته کار کنند و مبلغی حدود 300 دلار حقوق بگیرند.که این مبلغ می تواند بخشی از هزینه های تحصیل و زندگی دانشجو را پوشش دهد.

تحصیل در مقطع دکترا

مقطع دکتری در داشنگاه های استرالیا از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است و مدرک آن بسیار عالی می باشد. گذراندن این مقطع در کشور استرالیا حدود 3 تا 4 سال به طول می انجامد و دانشجویان میبایست یک پروژه نیز به دانشگاه تحویل دهند. شهریه سالانه در مقطع دکتری حدود 18000 تا 30000 دلار می باشد. البته این هزینه با توجه به دانشگاه متغیر است. و دانشگاه هایی با هزینه های کمتر نیز وجود دارد. هزینه زندگی دانشجویی در سال 18000 دلار می باشد . دانشجویان در این مقطع می توانند 30 ساعت در هفته کار کنند و حقوقی حدود 450 دلار نیز دریافت کنند ، که این مبلغ میتواند قسمت زیادی از هزینه های تحصیلی و زندگی دانشجو را تامین کند.

تحصیل در استرالیا بدون مدرک زبان

کشور استرالیا از جمله کشورهایی است که بخاطر دانشگاه های معروفش شهرت خاصی دارد. تحصیل در استرالیا بهترین راه برای تجربه ی جدیدی از زندگی است و با این کار میتوان مهارتهای خود را ارتقا داد. برای اینکه در این کشور بتوانید تحصیل کنید باید ویزای تحصیلی بگیرید.

بیشترین امار سرمایه گذاری کشور بر روی سیستم آموزشی و تحصیلی بوده است و حتی برای دانشجویان بین المللی کمک هزینه های درسی نیز درنظر گرفته شده است: اگر بخواهید در دانشگاه این کشور درس بخوانید باید در امتحان ورودی شرکت کنید تا نامه ی پذیرش از رئیس دانشگاه دریافت کنید. اما برای پذیرش باید بدانید که چون سیستم آموزشی کشور بسیار پیشرفته و با کیفیت است، زبان و دانش خود را قوی کنید. برای دانشجویان بین المللی که میخواهند در هر دانشگاهی خارج از کشور درس بخوانند معمولا مدرک آیلتس یا تافل در نظر گرفته می شود که شرط لازم برای پذیرش است. اما در کشور استرالیا برای چنین دانشجویانی فرصت تحصیل بدون نیاز به مدرک زبان را گذاشته است تا به راحتی بتوانند به تحصیل ادامه دهند.

هزینه تحصیل

کشور استرالیا از جمله کشورهایی است که توسط اقیانوس هند و اطلس محاصره شده است و بخاطر دانشگاه های معروفش شهرت خاصی دارد. تحصیل در استرالیا بهترین راه برای تجربه ی جدیدی از زندگی است و با این کار میتوان مهارتهای خود را ارتقا داد. کشور استرالیا دانشگاه های جهانی شده، دانشکده های فنی حرفه ای و موسسه های زبان برای تدریس دارد تا از دانشجویانی که از سراسر دنیا می آیند حمایت کند. برای اینکه در این کشور بتوانید تحصیل کنید باید ویزای تحصیلی بگیرید.

بیشترین امار سرمایه گذاری کشور بر روی سیستم آموزشی و تحصیلی بوده است و حتی برای دانشجویان بین المللی کمک هزینه های درسی نیز درنظر گرفته شده است: اگر بخواهید در دانشگاه این کشور درس بخوانید باید در امتحان ورودی شرکت کنید تا نامه ی پذیرش از رئیس دانشگاه دریافت کنید. اما برای پذیرش باید بدانید که چون سیستم آموزشی کشور بسیار پیشرفته و با کیفیت است، زبان و دانش خود را قوی کنید.

شرط لازم برای پذیرش در دانشگاه ها، نام نویسی است اما قبل از آن باید به فکر هزینه های تحصیلی، زندگی و شهریه ی دانشگاه باشید. کشور استرالیا هزینه های بالایی را برای دانشجویان در نظر گرفته است. هزینه ی تحصیلی در دانشگاه های استرالیا برای مقطع لیسانس در حدود 30840 دلار استرالیا یا معادل 22170 دلار آمریکا می شود. برای مقطع فوق لیسانس در حدود 20000 دلار استرالیا یا 14000 دلار آمریکا تا 37000 دلار استرالیا یا 26600 دلار آمریکا باید هزینه کنید. برای مقطع دکترا در حدود 14000 دلار استرالیا یا 10060 دلار آمریکا تا 37000 دلار استرالیا یا 26600 دلار آمریکا باید هزینه شود.

با این هزینه می توانید شهریه ی دانشگاه را هر ترم بپردازید. با توجه به دروسی که در هر ترم تحصیلی اخذ می کنید هزینه ها متفاوت می شود و حتی با توجه به نوع قرارداد کشور خودتان با کشور استرالیا، ممکن است هزینه ی درسی خیلی افزایش یا کاهش پیدا کند. هزینه ی دیگری که باید در نظر بگیرید هزینه ی سرویس خدمات رسانی به دانشجویان است که در حدود 298 دلار استرالیا یا 214 دلار آمریکا شارژ می شود. در صورتی که بتوانید بورسیه ی تحصیلی بگیرید در حدود 18500 دلار استرالیا برای مقطع لیسانس و فوق لیسانس کمک هزینه ی تحصیلی می گیرید و برای مقطع دکترا در حدود 131000 دلار استرالیا می شود.

بورسیه تحصیلی

بورسیه تحصیلی استرالیا اغلب برای مقاطع فوق لیسانس و دکتری ارائه می شود. و آن دسته از دانشجویانی که نمرات عالی تحصیلی و مقالات ISI و مدرک زبان ایلتس 7 داشته باشند ، شانس بیشتری جهت اخذ بورسیه دارند.

البته بورسیه به این معنی نیست که تمام هزینه های تحصیلی دانشجو کسر میشود ، بلکه قسمتی از هزینه های زندگی و تحصیلی دانشجو پرداخت میگردد.

خوابگاه های دانشجویی در اغلب دانشگاه ها قرار دارد و دارای تمامی امکانات رفاهی از جمله : سالن ورزش ، غذا ، کامپیوتر ، اینترنت و غیره می باشد . هزینه این خوابگاه ها با توجه به امکانات خوابگاهی متغیر است و حدود 80 تا 250 دلار به ازای هر هفته می باشد.

شرایط تحصیل رایگان

تحصیل در استرالیا بهترین راه برای تجربه ی جدیدی از زندگی است و با این کار میتوان مهارتهای خود را ارتقا داد. برای اینکه در این کشور بتوانید تحصیل کنید باید ویزای تحصیلی یا بورسیه ی تحصیلی بگیرید. بیشترین امار سرمایه گذاری کشور بر روی سیستم آموزشی و تحصیلی بوده است و حتی برای دانشجویان بین المللی کمک هزینه های درسی نیز درنظر گرفته شده است: اگر بخواهید در دانشگاه این کشور درس بخوانید باید در امتحان ورودی شرکت کنید تا نامه ی پذیرش از رئیس دانشگاه دریافت کنید. اما برای پذیرش باید بدانید که چون هزینه ی تحصیل در این کشور بالاست اگر بتوانید با بورسیه ی تحصیلی اقدام به ادامه ی تحصیل کنید موفق تر خواهید بود زیرا در اینصورت تحصیلتان رایگان می شود.

بورسیه ی تحصیلی متنوع است و توسط دولت استرالیا مشخص می شود. تمامی دانشجویان بین المللی می توانند برای بورسیه ی تحصیلی نام نویسی کنند رزومه ی تحصیلی و کاری خود را برای دانشگاه های استرالیا ارسال کنند و منتظر نتیجه باشند. بورسیه به کسانی تعلق می گیرد که مقالات علمی پژوهشی داشته باشند، ریز نمرات درسی بالا باشد و دانشجوی رتبه اول یا دوم دانشگاه باشند. اگر به زبان انگلیسی مسلط باشید و در مصاحبه ی حضوری به راحتی بتوانید صحبت کنید و مطالب را درک کنید شانس قبولی بالا می رود. در هر مقطعی که میخواهید به تحصیل بپردازید باید آخرین مدرک تحصیلی معتبر را داشته باشید.

اگر محقق خانم باشید به راحتی میتوانید از طریق فرصتهای پژوهشی خود بورسیه ی تحصیلی بگیرید. اگر از طریق برنامه ی آموزشی پژوهشی دولت استرالیا اقدام کنید با توجه به رزومه ی تحصیلی میتوانید بورسیه بگیرید. اگر از طریق برنامه ی تحصیلی وزارت امور خارجه ی کشور استرالیا ( قسمت ساختمان اداری تحصیلات تکمیلی و مرکز تحقیقات بین المللی استرالیا) اقدام به اخذ بورسیه ی تحصیلی کنید شانس برنده شدن بالاست زیرا دولت استرالیا به کسانی که دانش بالایی دارند همیشه جایزه و کمک هزینه ی تحصیلی اعطا میکند.

 تحصیل در کالج

اگر میخواهید در یکی از کالج های استرالیا به ادامه ی تحصیل بپردازید باید بدانید که تحصیل در استرالیا بهترین راه برای تجربه ی جدیدی از زندگی است و با این کار میتوان مهارتهای خود را ارتقا داد. کشور استرالیا کالج های جهانی شده و موسسه های زبان برای تدریس دارد تا از دانشجویانی که از سراسر دنیا می آیند حمایت کند. در حدود 22000 دوره ی درسی در 1100 کالج و موسسه ی این کشور تدریس می شوند. این آمار نشان دهنده ی کیفیت و کمیت بالای تحصیل در استرالیا می باشد. شرط لازم برای پذیرش داشتن سن قانونی 18 سال است. برای اینکه در این کشور بتوانید تحصیل کنید باید ویزای تحصیلی در هر کالجی که میخواهید بگیرید.

شما از طریق یکی از سه گزینه ی زیر میتوانید ویزای تحصیل بگیرید تا در یکی از کالج های معروف کشور درس بخوانید

    1. دروس انگلیسی ( زبان انگلیسی عمومی، آیلتس، کمبریج)
    2. دروس فنی حرفه ای (تجارت، بازاریابی، گردشگری، ورزش و تناسب اندام و مهمان نوازی)
    3. دروس دانشگاه (مقطع لیسانس، فوق لیسانس و دکترا)

برای اینکه بخواهید در کالج مورد نظر خود به تحصیل بپردازید باید بدانید که نامه ی قبولی از کالج استرالیا مبنی بر اینکه شما را به عنوان محصل میپذیرد الزامیست. شخص متقاضی تحصیل در کشور استرالیا باید به دولت اسناد دقیق و معتبری دهد که هدف وی را از انتخاب کالج این کشور مشخص سازد ( باید ذکر شود که تنها هدف او، ادامه ی تحصیل است و پس از اتمام درسش، کشور را ترک میکند). صورتحساب بانکی خود را گرفته تا به دولت استرالیا ضمانت حمایت مالی از خود طی دوره ی تحصیل دهید. با توجه به مدت زمان تحصیل، نوع کالج و درس های ارائه شده در هر ترم صورتحساب بانکی فرق می کند.

متقاضی باید مدرک آیلتس یا تافل داشته باشد و نمره ی قبولی با نمره ی مد نظر کشور استرالیا مغایرت نداشته باشد. پاسپورت معتبر که تاریخ اعتبار ان حداقل 3 ماه است را به همراه داشته باشید. ممکن است از شما تقاضای گواهی عدم سوپیشینه از 10 سال گذشته تا به حال شود (از زمانی که متقاضی 16 ساله شده باشد تا به حال).

اقامت پس از تحصیل در استرالیا

زمانی که هر دانشگاهی خارج از کشور را برای تحصیل انتخاب می کنید مدت زمان مشخصی برای تحصیل و اقامت دارید مثلا برای ادامه ی تحصیل درمقطع لیسانس کشور استرالیا 3 -4 سال زمان دارید برای مقطع فوق لیسانس 2 سال و برای مقطع دکترا حدود 4 سال زمان میخواهید. پس از اتمام دوره ی تحصیلی در دانشگاه استرالیا، انتخابهای زیادی دارید:

    • مقطع بالاتری را برای تحصیل انتخاب کنید و بمانید
    • تقاضای اقامت دائم کنید
    • با شهروند استرالیایی ازدواج کنید و بمانید
    • به ادامه ی تحصیل بپردازید و همزمان کار کنید
    • به کشور خود بازگردید

اگر مورد اول را انتخاب میکنید باید دوباره به دانشگاه استرالیا تقاضای تحصیل کنید، در امتحان ورودی شرکت کنید تا نام نویسی کنند و بتوانید نام خود را در دانشگاه استرالیا ثبت کنید. پس از نام نویسی باید مدارک آماده کرده و به سفارت استرالیا در کشور خود تحویل دهید تا ویزای تحصیلی مجدد صادر شود و بتوانید دوباره در این کشور اقامت کنید. اگر مورد دوم را انتخاب میکنید باید با توجه به شرایطی که دولت استرالیا برایتان میگذارد عمل کنید.

ابتدا باید به ساختمان مهاجرین بروید و از طریق ویزای مستقل و حرفه ای اقدام به تقاضای اقامت دائم کنید. پس از ارزیابی مهارت و حرفه ی شما، در صورت قبولی برایتان ویزا صادر می کنند و با این ویزا میتوانید 5 سال اقامت دائم داشته باشید و پس از 10 سال تقاضای اخذ تابعیت شهروندی استرالیا را کنید. با این ویزا میتوانید به راحتی کار کنید و درآمد خوبی داشته باشید اما باید به دولت استرالیا وفادار باشید و قانون شکنی نکنید. از طریق ازدواج نیز میتوانید پس از پایان تحصیل به مدت 5 سال در استرالیا بمانید و سپس تقاضای تابعیت کنید اما اگر بتوانید از طریق بورسیه ی تحصیلی مجدد اقامت بگیرید هزینه ی تحصیلی رایگان میشود و حتی مکان اقامت شما نیز از طرف دولت مشخص میشود و ممکن است رایگان باشد.