ویزای تخصص کاری استرالیا (ویزای ۱۹۰) یک اقامت دائمی است و برای متخصصانی است که از طرف ایالت یا منطقه ای در استرالیا حمایت شده اند.
هرازچندگاهی هریک از دولتهای ایالتی یا منطقه ای استرالیا، لیست مشاغل ( CSOL ) خود را اعلام میکند که از لیست اداره مهاجرت گسترده تر است. هر ایالت بسته به نیاز خود، با توجه به سوابق کاری، سطح زبان و توانایی مالی متقاضیان، شروط خود را اعلام میدارد و حاضر است اسپانسر افراد واجد شرایط شود.
این ویزا بدلیل برخورداری از حمایت ایالتی، از اولویت برخوردار بوده و سریع تر می باشد . همچنین این حمایت باعث تعلق گرفتن 5 امتیاز به متقاضی می شود که این کار امکان ارسال دعوت نامه از طرف اداره مهاجرت را تسریع می کند.


شرایط مورد نیاز برای ویزای ۱۹۰ استرالیا

  • داشتن حداقل 18 و حداکثر 49 سال
  • شغل انتخابی شما باید در لیست مشاغل مبتنی بر تخصص (CSOL) استرالیا باشد.
  • کسب حداقل نمره آیلتس 6 در تمامی مهارتهای چهارگانه
  • کسب اسپانسری (حمایت) یکی از ایالتها یا مناطق استرالیا
  • دارا بودن سابقه ی شغلی
 

مزایای ویزای ۱۹۰ استرالیا

  • در استرالیا اقامت دائم داشته باشند.
  • در مراکز فنی ، دانشگاه ها و مدارس استرالیا به صورت رایگان تحصیل نمایند.
  • از بیمه خدمات درمانی (مدیکر) استفاده کنند.
  • اسپانسر دیگر اعضای خانواده خود شوند.
 

هزینه ویزای ۱۹۰ استرالیا

  • متقاضی: ۳۷۵۵ دلار استرالیا
  • همسر متقاضی: ۱۸۷۵ دلار استرالیا
  • فرزند متقاضی کمتر از ۱۸ سال: ۹۴۰ دلار استرالیا
  • فرزند متقاضی ۱۸ سال و بالاتر: ۱۸۷۵ دلار استرالیا
 

برای اطلاع از امتیاز بندی این نوع ویزا با تیم آلند تماس بگیرید: ۷۱۷۰۸-۰۲۱