ویزای تخصص کاری مستقل استرالیا (ویزای 189) یک اقامت دائمی است که به صورت مستقل بوده و برای افراد دارای تخصص کاری میباشد.
افراد در این ویزا از اسپانسری کارفرما یا اعضای خانواده یا ایالتهای استرالیا استفاده نکرده و به واسطه این ویزا میتوانند به عنوان مقیم دایم استرالیا به کار و زندگی مشغول شوند.
هدف دولت استرالیا از ارائه این ویزا، جذب نیروی کار ماهر و با استعداد است که با توانایی هایشان بتوانند باعث رشد و پیشرفت اقتصاد استرالیا شوند.


شرایط اخذ ویزای ۱۸۹ استرالیا

  • داشتن حداقل 18 وحداکثر 49 سال
  • دارا بودن مدرک دانشگاهی یا مدرک فنی حرفه ای
  • کسب حداقل نمره آیلتس 6 در تمامی مهارتهای چهارگانه
  • دارا بودن سابقه ی شغلی
 

مزایای اخذ ویزای ۱۸۹ استرالیا

  • بدون هیچ محدودیتی در هر نقطه از استرالیا زندگی کنند.
  • در مراکز فنی ، دانشگاه ها و مدارس استرالیا به صورت رایگان تحصیل نمایند.
  • از بیمه خدمات درمانی (مدیکر) استفاده کنند.
  • اسپانسر دیگر اعضای خانواده خود شوند.
  • در هر نقطه از استرالیا مشغول بکار شوند
 

هزینه ویزای ۱۸۹ استرالیا

  • متقاضی: ۳۷۵۵ دلار استرالیا
  • همسر متقاضی: ۱۸۷۵ دلار استرالیا
  • فرزند متقاضی کمتر از ۱۸ سال: ۹۴۰ دلار استرالیا
  • فرزند متقاضی ۱۸ سال و بالاتر: ۱۸۷۵ دلار استرالیا
 

مدت زمان اخذ ویزای ۱۸۹ استرالیا

  • ۹۰ درصد درخواست‌ها طی ۱۰ ماه پردازش شده‌اند.